Ved Smykke og stil ekspert Michael O’Connor

Når det gjelder kravene til en sport bil, gutta vet om letthet fordel for metaller som aluminium. For behovene til en familie bil, gutta vet om styrken av stål. Selv når det gjelder ting som romfergen, abendkleider
gutta vet om korrosjonsbestandige fordelene med titan. Men når det kommer til smykker, spesielt bryllup band, hva gjør dere egentlig vet om fordelene av metaller som brukes? Svaret er: “sannsynligvis ikke mye”. Det de burde vite er platina er den mest holdbare metall. Siden de fleste menn ikke vet dette faktum, mange ender opp settling for bryllup band trouwjurken ballkjoler
festkjoler
selskapskjoler
laget av metaller som er mindre enn optimale for formålet og for levetiden behov for denne type ring.

Benchmark: Platinum bryllup band av Benchmark
Som alt, er det alltid lurt å se på formål og krav av elementet før bestemme den mest passende materiale å bruke. Det er derfor aluminium brukes i sportsbiler, stål brukes i familiens biler og titan Hääpuvut
brukes for romfergen. Formålet med et bryllup band er å betegne sjeldenhet og verdifulle natur å finne en person som du ønsker å tilbringe livet ditt med. Det vil brukes hver dag, så det må forbli intakt gjennom en levetid på slitasje.

Når du har installert denne tenkningen til et bryllup band, ting blir clear.brudekjoler
Først, dersom formålet med et bryllup band er å betegne sjeldenhet og dyrebare et unikt forhold, må det være en viktigere metall enn noe ikke-edle som stål eller titan. Et bryllup bandet må være et edelt metall som platina eller gult gull. Platinaet er kjent for å være mer edelt av de to metaller, og når det gjelder sjeldenhet, Brudekjoler
platina er 30 ganger mer sjeldne enn gull derfor gjør det beste valget for en unik og verdifull symbol.kjoler
brudekjoler
klær på nett

Nå behovene til et bryllup band: Det må ha evnen til å være størrelse (burde fingeren størrelse endre), og det bør ikke endre farge eller svekkes over tid (hvitt gull vil). I tillegg må et bryllup band til å være i stand til å stå opp til et liv med daglig slitasje på hånden. Igjen, råder platina som den fremste valg for å møte disse behovene. Platinum er et ekstremt slitesterkt metall, som ikke vil slites ned som andre metaller. Platinum kan være størrelse, og dens naturlige hvite fargen betyr at det vil forbli hvite over tid (hvitt gull er en blanding av naturlig gult gull med “hvithet” metaller). I tillegg, som kroppen vår endrer seg over tid, og vi kan utvikle allergi mot ulike festklänningarelements, platina er 90-95% renhet (godt over 75% renhet av 18K gull eller 58% av 14K gull) mener at det er allergivennlig.

L – Stuller: Platinum wedding band av Stuller, R – Michael C. Fina: Platinum bryllup band av Michael C. Fina
Bevæpnet med denne informasjonen, det gjør det lett for gutta å forstå fordelene med en maskulin metall som platina når det kommer til viktige innkjøp som bryllupet band. Ikke nøy deg noe mindreverdig når du kjøper noe denne permanent! Hvis du vil vise de nyeste menns platina bryllup band stiler i en rekke priser, besøk www.preciousplatinum.com / designgallery.